Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen Mynta bildades 2015 och äger den nybyggda fastigheten Kryssmasten 2 i Västra hamnen i Malmö. Kvarteret byggdes av Ikano Bostad och stod klart för inflyttning hösten 2016. Mer om fastigheten finns att läsa här.

Brf Mynta hette förut Brf Humle i Malmö.

Håll dig uppdaterad – prenumerera på nyhetsbrevet

Det är viktigt att du som medlem håller dig uppdaterad om vad som händer i huset och föreningen. Det absolut bästa sättet är att anmäla dig till vårt nyhetsbrev!

Här anmäler du dig till nyhetsbrevet.

Föreningen har även en diskussionsgrupp på Facebook. Där kan du som medlem komma i kontakt med dina grannar och diskutera sådant som rör boendet. Här finns Facebook-gruppen.

Trivselregler

För att alla medlemmar ska trivas och må bra i sitt boende är det viktigt att vi alla respekterar föreningens trivselregler. I trivselreglerna kan du se vad som gäller för grillning, störande ljud och en hel del annat.

Läs trivselreglerna här.

Styrelsen för Brf Mynta utgörs av:

Joel Johansson, ordförande
Jakob Nilsson, ledamot
Nikola Veljanov, ledamot
Emelie Zigon, ledamot
Ulrika Bengtsson, ledamot
Jesper Wetterlin, suppleant
Leif Fredricson, suppleant
Katarina Singman, suppleant

Styrelsen nås på mejladress styrelsen@brfmynta.se, eller via postfacket på Mastgränd 28.

Valberedningen

Är du intresserad av att sitta i styrelsen, eller hjälpa till i föreningen på annat sätt? Kontakta valberedningen på mejladress valberedning@brfmynta.se. Valberedningen består av Ramona Girdea och Malin Dufva.

Förvaltare

Brf Mynta anlitar SBC som fastighetsförvaltare. SBC sköter underhåll av fastigheten, städning i trapphusen, snöröjning, med mera. Om något är trasigt i huset så ska du felanmäla direkt till SBC.

Som ekonomisk förvaltare anlitar vi AMC Fastighetskonsult (Ann-Margreth Christensson). Har du frågor om fakturor, autogiro med mera, kontakta AMC på 070-979 05 54 eller am.christensson@hotmail.com.

Övrig info om föreningen

Postadress: Brf Mynta, Mastgränd 28, 211 76 Malmö

Organisationsnummer: 769631-3373

Brf Myntas stadgar (uppdaterade 2017-09-22)