Allmänt om fastigheten

Fastigheten Kryssmasten 2 byggdes av Ikano Bostad och stod färdig för inflyttning hösten 2016. Huset består av 77 lägenheter och en lokal.

Fastighetens adresser är Västra Varvsgatan 21A, B och C samt Mastgränd 28 i Malmö. I huset finns bostadsrättslägenheter på mellan 1 och 4 rum och kök. Alla lägenheter har ett tillhörande förrådsutrymme i källaren.

Garaget

Garaget delar Brf Mynta med både grannföreningen Brf Murgrönan och Heimstaden som äger ett intilliggande hyreshus.

Brf Mynta disponerar 53 parkeringsplatser för bilar och en parkeringsplats för MC.  Föreningen tillämpar ett kösystem. Det går att beställa en fjärrkontroll till garageporten mot en avgift.

Vill du hyra parkeringsplats eller skaffa fjärrkontroll? Mejla garage@brfmynta.se.

Cyklar

Det finns gott om cykelställ, både i garaget bland bilparkeringarna och i ett angränsande cykelförråd, samt på innergården. I cykelförrådet i källaren finns en arbetsbänk med de vanligaste verktygen som behövs för att reparera cyklar samt en cykelpump.

Det finns även en cykelpool med tre lådcyklar som går att hyra via Sunfleet. Du som bor i huset kan bli medlem kostnadsfritt hos Sunfleet, och betalar bara när du använder lådcyklarna eller någon av bilarna i Sunfleets bilpool. Det finns gott om poolbilar i kvarteren runt huset, dock ingen i vårt garage.

Utemiljön

Innergården är en gemensamhetsanläggning som föreningen delar med Brf Murgrönan.

På gården finns även några odlingslotter där boende i huset själv kan odla. Kontakta styrelsen om du är intresserad!

Intill huset finns en stor inhägnad lekplats. Denna hör inte till föreningen utan ligger på mark som ägs av Heimstaden och tillhör förskolan Äventyrsbåten. På dagtid används lekplatsen av förskolan, men på kvällar och helger är det tillåtet att leka där.

Lokalen

I fastigheten finns en lokal med entré mot Mastgränd. Lokalen är 31 kvadratmeter stor och lämpar sig för en mindre verksamhet såsom en frisörsalong, en ateljé eller ett mindre kontor. Är du intresserad av att hyra lokalen, skicka ett mejl till styrelsen@brfmynta.se.